BalCCon2k17 – U CNT CTRL ME

BalCCon2k17 – U CNT CTRL ME

U Novom Sadu će se od 15. do 17. septembra u Kongresnom Centru Novosadskog sajma, odrzaće se peti po redu internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k17 – U CNT CTRL ME”.

Program kongresa obuhvata brojne prezentacije, radionice kao i predavanja iz oblasti bezbednosti računarskih sistema, sa posebnim osvrtom na društveno-političke teme, poput zaštite privatnosti na internetu, slobodnog softevera, programskih jezika, razvoja aplikacija i brojne druge. Predavači su poznati i priznati pripadnici hakerskih zajednica iz celog sveta.

Organizator kongresa je novosadsko udruženje Linux korisnika “LUGoNS”. BalCCon je zamišljen da postane centar hakerske zajednice u regionu, svima koji finansijski nisu u mogućnosti da posećuju druge kongrese u Evropi i USA.

Specijalni gost BalCCona2k17 je Mathias Payer – Gannimo sa predavanjem: Protecting bare-metal smart devices with EPOXY i Zoz sa predavanjem Data Demolition. Takođe predavanje će održati Dr. Grigorios FragkosMoving towards Cyber Resilience, Matan Lion – V! 4GR4, Miodrag Milanovic – FPGA for Software Developers (on U-boat), Robert Simmons – Advanced Threat Hunting, Radu – IoT workshop i mnogi drugi. Ovde možete pronaći kompletnu listu predavanja i radionica.

Karte za prisustvo kongresu možete rezervisati i kupiti na zvaničnom sajtu BalCCon kongresa.

Nevena

Lovac na izazove po izboru, regruter usled spleta okolnosti.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment