Prijavljivanje za deseti Open IT završava se 17. oktobra

Prijavljivanje za deseti Open IT završava se 17. oktobra

Dragi naši, ostalo je još  7 dana do zatvaranja prijava za Open IT. Dakle – do 17. oktobra se možete pridružiti.

Zašto se prijaviti? Jednostavno je. Na ovoj konferenciji možete učiti, razgovarati s gostima iz različitih kompanija, otkloniti nedoumice i  osmisliti kreativna rešenja.

Ovaj događaj je uveliko prešao u stvar tradicije, tako da, po deseti put, učesnici imaju priliku da prisustvuju radionicama, motivacionim govorima, i upoznaju brojne eksperte iz oblasti informacionih tehnologija, marketinga i preduzetništva.

Da podsetimo – deseti Open IT održaće se 22. i 23. i 24. oktobra. Učesnike će ugostiti  Fakultet organizacionih nauka i Impact Hub.

Teme kojima će se učesnici i gosti pozabaviti jesu: Informacione tehnologije, Inovacije, Marketing i Preduzetništvo.

Na konferenciji ćete, takođe, imati priliku da se informišete o programu stručnih praksi u inostranstvu, iz oblasti informacionih tehnologija, marketinga, poslovne administracije i prodaje.

Više o konceptu na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/openit/

Goran Opačić,  direktor kompanije Esteh koja je ove godine osmi put na OpenIT-ju, kaže:

“Dobro je da studenti vide koje su stvari važne firmama, a ne samo šta oni žele. Na ovim konferencijama se nauči za korak više nego što je na fakultetu – tačno onaj korak koji fali. Dolazi više različitih kompanija, pa studenti vide da, iako smo svi u IT-ju, koliko se u stvari svi razlikujemo. To je dobar eksperiment za svakog studenta, da na vreme postavi pitanja s kojima će se kasnije suočiti u praksi. ”

Partneri desetog OpenIT-ja su: Esteh, msg global solutions SEE,Media House, Zuhlke, Comtrade, Dr Oetker, Saga, Impact Hub, Fakultet organizacionih nauka, Dechko tzar, Coca Cola Hellenic, Hleb i kifle, Donesi.com, Alma Quattro, Ekof media group.

Prijatelji konferencije su: Snajka de Madre, Hleb i kifle, Coca Cola Hellenic, Donesi.com, Xplorer, Teillor, Supernova i mnogi drugi.

Medijski partneri konferencije: Startit, Netokracija, Youth now, Marketing mreža, Beogradska nedelja, Honorarci, Studenti, InterFON, ITGirls, ITMagazin, Najstudent, Puškice.

Konferencija je namenjena svim zainteresovanim studentima. Prijava je besplatna i, ponovićemo, traje do 17. oktobra. Možete je naći na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/openit/ .

 

 

 

 

 

Tatjana

Writing is thinking on paper.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment