eMagine – konferencija budućnosti

eMagine – konferencija budućnosti

eMagine je nastao kao ideja kompanije Bosch da mladim ljudima predstavi kakav nas to svet očekuje pod uticajem novih tehnologija (Sa osvrtom na temu “Internet of things”).

Konferencija eMagine je zamišljena kao jednodnevni događaj, 13.maja u Belexpocentru, koji podrazumeva dva segmenta: predavanja domaćih i stranih govornika i mini izložbu inovativnih tehnoloških rešenja. Ovaj događaj namenjen je studentima tehničkih fakulteta, ali i svim mladim ljudima (ili onima koji se tako osećaju) inspirisanim tehnologijama budućnosti.

Šta možete da očekujete 13-og maja?

5 informativnih i inspirativnih predavanja uvešće nas u svet IoT-a, pametnih gradova, samovozećih automobila i pokazati kako se kompanije prilagođavaju digitalnoj eri u kojoj je promena glavni “začin” poslovanja. Ovu priču ispričaće nam eksperti u ovim poljima:

  • Sonesh Shah  Digitalni lider u kompaniji Bosch, zadužen za digitalnu transformaciju u sferi eCommerc-a na tržištu USA, key account manager za Amazon
  • Catalin Gheorghiu  Predavač iz Rumunije, jedan od Microsoft MVP predavača, pričaće o IoT-ju
  • Keith Anderson  Tema: Uloga lidera u digitalnom dobu. Zadužen je za organizacionu promenu u kompaniji Bosch
  • Mathony Hans-Joerg – Kako je krenuo razvojni put prvog samovozećeg automobila i gde je ta tema danas u svetu
  • Kristina Jazinka Nikolić – Suvlasnica Strawberry Energy-ja, pričaće o pametnim gradovima

Zanima vas kako izgleda virtuelna realnost? Ili biste voleli da vidite šta i na koji način štampa 3D štampač? Naši partneri i izlagači će predstaviti kako tehnologije budućnosti izgledaju danas. Nakon što odslušate predavanja, prošetajte expo zonom i iskusite delić novih tehnologija.

Da IoT I generalno IT teme nisu samo za muškarce, kako to može isprva da se pomisli, Kristina iz Strawberry Energy-a će se pobrinuti da nam pokaže kako je to biti lider u IoT svetu iz ženske perspektive. Pored Kristine, u expo zoni devojčice iz srednjih škola pokazaće nam šta su to one kreirale i kakve sve uređaje prave danas u Srbiji, a da mi toga možda nismo ni svesni.

Kompanije koje su podržale eMagine konferenciju su: Prodyna i Endava kao zlatni partneri, i kompanija msg global solutions kao srebrni partner.

Ostalo je još malo mesta, prijavite se za konferenciju na zvaničnom sajtu, i učestvujte u stvaranju IoT zajednice!

Za sve dodatne informacije pratite emagine.rs kao društvene mreže: Facebook, Instagram i Twitter.

Nevena

Lovac na izazove po izboru, regruter usled spleta okolnosti.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment