Girls Can Code hakaton

Girls Can Code hakaton

Girls Can Code hakaton je 24-časovno takmičenje iz oblasti IKT-a. Hakaton će biti održan 2. i 3. juna u prostorijama Univerziteta Metropolitan.

Met Lab je studentska organizacija koja podstiče studente u pravljenju prvih koraka u profesionalnoj karijeri, a sa ciljem dobijanja stručne prakse, poseta kompanijama i prisustva na tematskim događajima sa stručnjacima iz oblasti. U cilju obeležavanja Svetskog dana žena u informacionim tehnologijama, Met Lab organizuje Girls Can Code hakaton 2. i 3. juna u prostorijama Univerziteta Metropolitan.

Uz pomoć mentora nekih od najboljih kompanija iz Srbije, studentkinje će imati priliku da kreiraju i prezentuju svoja softverska rešenja pred žirijem od tri člana.

ITgirls na Girls Can Code hakatonu

Anđelka Ducić će biti predstavnica ITgirls i član žirija. Uspešno žonglira između sopstvene kompanije za web development & digitalni marketing, radionica i konferencija na kojima je učesnik, ali neretko i predavač.

Kako se prijaviti?

Pravo na učešće u hakatonu imaju sve studentikinje oblasti informacionih tehnologija. U prijatnoj atmosferi, uz hranu i piće, fun room i mentore iz jednih od najboljih IT kompanija, dođite da steknete nova poznanstva, oprobate se u ovakvoj formi takmičenja i naučite nešto novo.

Rok za prijave je 29. maj! Možete se prijaviti putem OVOG linka.

 

Nevena

Lovac na izazove po izboru, regruter usled spleta okolnosti.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment