Osmog marta u Impact Hub-u održava se Ladies of New Business konferencija

Osmog marta u Impact Hub-u održava se Ladies of New Business konferencija

Netokracija Srbija  organizuje  drugo izdanje Ladies of New Business  konferencije. Beograd, 8. Mart  2017. godine u Impact Hub-u (Makedonska 21), sa početkom u 17h.

Svi su dobrodošli. 🙂

Dakle, postoji (srećom, u sve većoj meri) svest o tome koliko su pripadnici muškog pola brojniji u sferama koje se vezuju za tehnologiju. Zašto je to tako i, što je važnije, kako da se te brojke malo promene u korist (i) žena/devojaka?  Jedan od osnovnih ciljeva ovog okupljanja biće upravo diskusija na ovu temu, sa željom da se dame ohrabre i okrenu digitalnim, tehnološkim i kreativnim industrijama.

Ako smatrate ovakve i slične teme bitnim, interesantnim, relevantnim – prijavite se OVDE.

Uz to, ovo nije jedini razlog da potvrdite svoje prisustvo na ovom dešavanju. Pregršt korisnih priča biće upotpunjene  specijalnim poklonom – programom mentorstva po imenu ‘Digitalni karanfili’  koji je namenjen  svim  mladim  devojkama  i ženama  koje započinju s penjanjem na profesionalnoj lestvici.

Ostaje da napomenemo da je ulaz slobodan, ali broj mesta je ograničen. Zato – prijavite se na vreme.

Da bi prijava bila sigurna, nije dovoljno potvrditi dolazak preko Facebook Event – a.  Obavezno pristupite linku za prijavljivanje, a EVO ga, još jednom. Popunite formular i vidimo se. 🙂

Takođe, možete se prijaviti za program mentorstva Digitalni karanfili OVDE. Ako imate ideju i volju, nemojte preskočiti ovaj program.

Vidimo se 8. marta u Impact Hub-u! 🙂

Tatjana

Writing is thinking on paper.

1 comment

Leave a comment

Leave a Comment