Maniera.rs i IT Girls predstavljaju kratak eksperiment

Maniera.rs i IT Girls predstavljaju kratak eksperiment

Koliko puta je svako od nas poželeo ovakve ili onakve promene u društvu, bilo da govorimo o društvu na globalnom nivou, ili našem neposrednom okruženju? Koliko nas je imalo ideju, plan, savet, ali nismo sproveli ništa od ovoga u delo?

Verujem da je veliki broj ljudi čuo kako ne treba stremiti menjanju društva kao celine, već se fokusirati na pojedinca, uticati na njega. Za početak.

Zar nije logično, onda, krenuti od sebe?

Krenimo od sitnice. Zašto danas ne bismo pogledali svet oko sebe iz druge perspektive? Beskonačno je mnogo gledišta, stavova, kriterijuma, polazišta, aršina. Postoje pitanja na koja se može odgovoriti na više načina, a da svi odgovori budu tačni. Ono što je stvarno važno je da dovoljno promislimo. Kada imamo pitanje ispred sebe naše je da potražimo pravi pristup kako bismo našli adekvatno rešenje. Čak i kada je rešenje jedno, pristupa je više nego što možemo da izbrojimo.

Da li znate u čemu je fora? 

Source: What’s the catch? by itgirlsrs on Rumble

Zahvaljujemo se Maniera Cruda i Svetozaru Petroviću na realizaciji ove ideje. 
Maniera Cruda je studio za produkciju internet reklama, promotivnih i korporativnih filmova, muzičkih spotova i drugih igranih i dokumentarnih kratkih formi, te ukoliko želite da i vama pomognu pri produkciji možete ih kontaktirati putem FB stranice ili mejla: [email protected]

 

Nevena

Lovac na izazove po izboru, regruter usled spleta okolnosti.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment