Ko stoji iza ovog projekta?

Dragana Ristić trenutno radi na poziciji Business Relationship Manager, ali vodi i instagram blog na kom često piše o svojoj prvoj ljubavi – igricama. Dragana je mentor na radionicama.

Mima Ristić je full stack developerka i instagram blogerka. Pasionirano skuplja stikere i u ITgirls pomaže kao mentorka na radionicama.

Tamara Staljin je omiljena učiteljica i početnica u programiranju. Do sada je obučila preko 50 đaka uzrasta od 1. do 5. razreda da koriste Petlju ili Scratch.

Jelena Opačić je direktorka prodaje i marketinga. Među prvima u Srbiji je radila na edukaciji tržišta, promociji i pribižavanju same primene Clouda u našem okruženju.

Anđelka Ducić je muza digitala u Srbiji. Uspešno žonglira između sopstvene kompanije za web development & digitalni marketing, radionica i konferencija na kojima je učesnik, ali neretko i predavač.

Tamara Prodanović je diplomirana novinarka i superheroj sadržaja na Infostud portalima. Ukoliko vam se učini da je neka najava na našem sajtu savršeno napisana, sva je prilika da ju je Tamara pisala.

Danijela Rašić vam je poznatija kao Nooberka. Samostalno je učila front-end tehnologije i sa čitaocima delila svoja iskustva i kratke pisane tutorijalne.

Nevena Sofranić veruje da se sve može postići uz puno truda i nešto talenta. Uspešno vodi sopstvenu agenciju za tech talente, Omnes. Osnovala je ITgirls zajedno sa Nemanjom Čedomirovićem sa idejom da pomogne i ujedini žensku zajednicu.