Prikupljanje sredstava za Istraživačku stanicu Petnica

Prikupljanje sredstava za Istraživačku stanicu Petnica

JCI Beograd organizuje četvrti po redu humanitarni turnir u basketu 3 na 3 “Na putu za Petnicu” kako bi prikupili sredstva za kupovinu laboratorijske opreme za Istraživačku stanicu Petnica.

U osnovnim i srednjim školama postoji zavidan broj učenika koji imaju ambiciju da pohađaju obrazovne programe Istraživačke stanice Petnica, a da za to nisu u prilici iz finansijskih razloga. Na turniru koji je organizovan prošle godine, prikupljen je novac za finansiranje programa za 6 đaka. Ove godine cilj turnira je sakupljanje novca za kupovinu laboratorijske opreme koja će đacima omogućiti kvalitetniju nastavu i učenje.

Istraživačka stanica Petnica (ISP) je samostalna i nezavisna organizacija koja se bavi razvojem naučne kulture, naučne pismenosti, obrazovanja i kulture. Aktivnosti ISP su najvećim delom usmerene na mlade – na učenike i studente, kao i na obuku nastavnika o novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije.

 

Programi ISP obuhvataju širok spektar oblasti i disciplina u okviru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. Glavnina programa ISP je namenjena osnovnoj ciljnoj grupi – učenicima srednjih škola, tj. mladima u uzrastu od 15 do 19 godina. Njima se nudi mogućnost da se prijave za čitavu seriju seminara i kurseva tokom jedne godine koji se održavaju u nekoliko termina tokom zime, proleća, leta i jeseni.

 

Rok za prijavu je 24. jun!

Projekat možete podržati:
  1. Učešćem tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – iznos kotizacije je 7.000 dinara
  2. Donacijom:
  • uplatom participacije za jednog đaka za jedan seminar u iznosu od 15.000 dinara ili
  • uplatom iznosa po izboru

Ovde je prijavni formular za turnir u basketu “Na putu za Petnicu”, a na sajtu JCI Beograd možete pronaći više informacija o projektu.

Nevena

Lovac na izazove po izboru, regruter usled spleta okolnosti.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment