Rails Girls radionice i u Nišu!

Rails Girls radionice i u Nišu!

Vreme je za lepe vesti. 🙂  Pored Beograda, Novog Sada i Kraljeva, prve Rails Girls radionice stižu i u Niš. Posetite njihovu stranicu, pratite ih i informišite se o dešavanjima.

Ove prve Rails Girls Niš radionice zakazane su za 11. i 12. mart, a održaće se u prostorijama ‘coworkinga’ Deli.

Kao i do sada, ove dvodnevne radionice su potpuno besplatne. Namenjene su devojkama koje žele da savladaju osnove web programiranja, učeći, za početak, osnove programskog jezika Ruby i frejmvorka Ruby on Rails.

Prijave su otvorene do 4. marta 2017. Zauzmite svoje mesto OVDE. Broj mesta je ograničen. Popunite kratak formular i napišite šta je to što vas motiviše da pristupite Rails Girls Niš radionici i da otpočnete s učenjem web programiranja.

Istovremeno, poziv je otvoren i za mentore i investitore koji su voljni da se priključe i učine i ovu radionicu uspešnom poput ostalih, koje imaju dugogodišnju praksu.

Rails Girls organizacija je, na širem planu, internacionalna volonterska inicijativa. Njen cilj je da svim zainteresovanim devojkama i ženama približi pogramiranje kroz jednostavne i konkretne radionice. Na radionicama se prelaze prvi koraci i upoznaju najvažniji alati. Prisustvo je moguće bez obzira na prethodno iskustvo (odnosno, odsustvo istog).

Devojke, vidimo se u Nišu! 🙂

 

 

 

Tatjana

Writing is thinking on paper.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment