TECH MEETUP VOL. 6 – 16. maja u Impact Hub-u

TECH MEETUP VOL. 6 – 16. maja u Impact Hub-u

TECH MEETUP VOL 6 održaće se 16. maja 2017. godine, u Impact Hub-u Beograd (Makedonska 21), sa početkom u 18:30h.

Dođite da upoznate i čujete lokalne i internacionalne lidere u kreativnim tehnologijama. Ovog puta, pripremili smo predavanja tri stručnjaka koji će sa vama podeliti svoja iskustva i najbolje prakse iz tehnologije od strategije do pristupa testiranju uključujući i startegije u planiranju i dizajnu arhitekture aplikacija.

 

Docker IRL, Miloš Pavlićević

Saznajte kako da uključite Docker u vaš razvojni/produkcioni proces.

Javascript Unit Testing, Sarah Mogin

Sarah svojim predavanjem želi da istakne vrednost testiranja Javascript aplikacija kao i da  pokaže koji su to alati i tehnike pogodni za efikasno testiranje. Fokus će biti na testiranju React komponenti, selektora, redusera i saga, koristeći Jest i Enzyme biblioteke.

Plan Smart, Nemanja Nićiforović

Tehnički pristup u dizajnu arhitekture aplikacija – kako da uz par trikova unapred predupredite mnoge potencijalne glavobolje!

 

Specijalni gosti – IT girls tim

IT girls tim će nam se pridružiti kako bismo zajedno podržali inicijativu vezanu za profesionalno usavršavanje žena u tehnologiji u Srbiji.

 

Prijaviljivanje za TECH MEETUP vol 6 traje do 15.05.2017., a možete se prijaviti OVDE .

 

O predavačima:

Miloš Pavlićević – Stari razvijač u Work & Co (Beograd). Uživa u rešavanju problema. Upoznat sa širokim spektrom tehnologija.

Sarah Mogin – Radi kao developer u Work&Co Bruklin, NY. Njena specijalnost su aplikacije u Javascriptu i Rubiju. Nedavno je učestvovala u lansiranju novog sajta za AldoShoes.com u Reactu. Ranija iskustva uključuju rad na Virgin America, a radila je i kao interni developer u Simon & Schuster.
Nemanja Nićiforović –  Uspešno rešava probleme kodirajući od 2005. godine. Svoju ljubav i posvećenost prema softverskoj arhitekturi, dizajnu i modernim JavaScript okvirima delio je tokom godina sa mnogim klijentima, uključujući Virgin America, NBA, Disney i Oscar.

 

Tatjana

Writing is thinking on paper.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment